Wij zijn gek. Boekengek…

Een boek bevat de neerslag van een gedachte, een mening, de uitkomst van een onderzoek, de beschrijving van een wens, een aanklacht, een conclusie, de herinnering aan wat geweest is of een droom van wat komen gaat.

Tussen het omslag van een boek bevindt zich dat wat uit uw geest is voortgekomen. Het weergeven hiervan in een écht boek middels gedegen vormgeving en perfect uitgevoerde druk maakt het boekenvak waar wij van houden.

Liever dan u plaatjes van boeken voor te schotelen laten we u boeken zien, voelen én ruiken. Wij laten u graag onze pronkkast vol met gerealiseerde producties zien. In harde band of als paperback, in kleur of zwart wit.

Wij zijn ervan overtuigd dat na een bezoek uw blik op boeken nooit meer dezelfde zal zijn.

Neem contact op voor een afspraak, beter nog stuur ons een aanvraag en laat u aangenaam verrassen.

Zijn wij gek? Jazeker. Boekengek!